Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Prasiatko Peppa a supermarket 10434

LEGO DUPLO Prasiatko Peppa hrakrsky supermarket pre mal deti

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Prasiatko Peppa a supermarket
SKU 10434
Séria LEGO DUPLO
Cena LEGO 69,99 €

Popis produktu

Pomôžte dievčatám a chlapcom od 2 rokov zahrať sa na výlet do potravín so stavebnicou LEGO DUPLO Prasiatko Peppa a supermarket (10434). Deti sa stanú súčasťou rodiny a vyberú sa na nákup potravín v ikonickom červenom aute zo seriálu.

Táto hračka pre deti na stavanie a prestavovanie je vybavená doplnkami, ktoré podnecujú tvorivú hru na postavy. So 4 figúrkami – hračkárskym prasiatkom Peppou, Georgeom, Mamičkou Pig a Ockom Pig sa môžu deti hrať na rodičov a deti. Deti objavia predmety zo skutočného supermarketu vrátane samoobslužnej pokladne, nákupného vozíka a mraziaceho boxu.

Táto vzdelávacia hračka LEGO DUPLO Prasiatko Peppa pre malé deti pomáha rozvíjať ich schopnosti logického myslenia počas hry na nákup inšpirovanej televíznym seriálom. Celá rodina môže prostredníctvom hry skúmať aj svoje pocity. Táto známa scénka podnieti rozhovory medzi dospelými a deťmi o správaní v obchode, a – čo je najdôležitejšie – o tom, kto bude tlačiť vozík!

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..