Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Cruella a Zloriana 40620

Vytvorte a vystavte si 2 ikonick Disney zloduky vaka zbavnej stavebnici

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Cruella a Zloriana
SKU 40620
Kusy 320
Séria LEGO BrickHeadz
Cena LEGO 19,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Nadchnite filmových fanúšikov a deti od 10 rokov touto kultovou súpravou BrickHeadz so zostaviteľnými LEGO figúrkami Disney 40620 Cruella a Zloriana. Postavte si oba prepracované modely, umiestnite ich na podložky na stavanie a vystavte ich na obdiv kdekoľvek doma či v kancelárii. Stavebnica obsahuje 320 dielikov, z ktorých vzniknú 2 LEGO figúrky. Trup Zloriany je ozdobený samolepkou. Súprava predstavuje skvelý zberateľský darček k akejkoľvek príležitosti a takisto očarujúci výstavný kúsok pre deti alebo fanúšikov filmu Cruella a Zloriana od Disney.

  • Zlodušky z kociek – Zostaviteľné figúrky LEGO BrickHeadz Disney 40620 Cruella a Zloriana sa skvelo hodia na každú výstavku. Zábavný darček pre filmových fanúšikov či staršie deti so záľubou v Disney zloduchoch
  • Zábavný výstavný kúsok – Súčasťou tejto 320-dielikovej stavebnice zo série LEGO BrickHeadz pre deti od 10 rokov je aj podrobný návod a podložka na vystavenie
  • Rozmery – Cruella De Vil meria vyše 8 cm na výšku a Zloriana vyše 9 cm

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..