Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Tancujúci Groot 76297

Interaktvna detsk stavebnica Tancujci Groot

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Tancujúci Groot
SKU 76297
Kusy 459
Séria LEGO Marvel
Cena LEGO 43,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Stavebnica LEGO Marvel Tancujúci Groot (76297) zo sveta Strážcov galaxie má interaktívnu tanečnú funkciu. Ide o skvelý darček pre deti od 10 rokov, fanúšikov marvelovskej postavičky Groota, superhrdinov a zostaviteľných hračiek LEGO.

Model Grootapre deti má pohyblivú hlavu aj ruky. Keď deti otočia držiakom na zadnej časti kvetináča, pohyblivý Groot začne tancovať. Figúrku je možné prispôsobiť pomocou ďalších listov, zostaviteľných slúchadiel a slnečných okuliarov a deti si môžu prispôsobiť Gro otov kvetináč pridaním 1 z 3 rôznych ceduliek na prednej strane (vrátane jednej súvisiacej s televíznym programom Ja som Groot). Všetky doplnky je možné uložiť do vstavanej priehradky kvetináča. Aby bolo stavanie modelu ešte zábavnejšie, aplikáciaLEGO Builder umožňuje deťom približovať, otáčať modely v 3D a sledovať svoj pokrok počas stavania.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..