Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Pavúčia základňa Spideyho tímu 10794

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Pavúčia základňa Spideyho tímu
SKU 10794
Kusy 193
Séria LEGO Marvel
Cena LEGO 54,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Fanúšikovia televízneho seriálu Spidey a jeho fantastickí priatelia od štúdia Disney+ okamžite spoznajú a zamilujú si postavy, vozidlá a ďalšie prvky v tejto stavebnici. Model LEGO 4+ Pavúčia základňa Spideyho tímu (10794) bol špeciálne navrhnutý, aby skombinoval zručnosti a záujmy chlapcov a dievčat od 4 rokov.

Táto akčná stavebnica s hrdinami zo sveta LEGO Marvel obsahuje minifigúrky Spideyho, Iron Mana, Milesa „Spina“ Moralesa, Ghost-Spider a Zolu. Súčasťou modelu je aj veľký mech pre Zolu s polohovateľnými nohami a pazúrmi, ktoré dokážu uchopiť minifigúrku, a kĺzavý spinner s rotujúcimi vrtuľami, otvárateľným kokpitom a veľkým ružovým prvkom pavučiny. Celá budova inšpiruje deti k zábavnej hre na postavy tým, že prepája a odráža záujmy superhrdinov o vedu, hudbu a maľovanie.

Stavebnicové hračky 4+ sú ideálnym spôsobom, ako sa dospelí môžu podeliť o zábavu spolu s deťmi. Veľká štartovacia kocka a intuitívny návod v podobe farebnej ilustrovanej príručky pomôžu deťom pustiť sa rovno do stavania.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..