Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Vianočný plyšový Darth Vader 5007462

Plyov hraka Dartha Vadera na sprjemnenie sviatkov

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Vianočný plyšový Darth Vader
SKU 5007462
Séria LEGO Star Wars
Cena LEGO 36,99 €

Popis produktu

Spoznajte cez sviatky príjemnejšiu stránku tohto temného lorda vďaka vianočnému plyšovému Darthovi Vaderovi zo série LEGO Star Wars. Táto fantastická zberateľská plyšová hračka pre deti z mäkkej látky je nadrozmernou verziou minifigúrky LEGO oblečená do sviatočného svetra s Hviezdou smrti. Keď sa s ním práve deti nemaznajú alebo nehrajú, môžu si Dartha Vadera vďaka odolnej konštrukcii a rovným nohám postaviť bez opory na rovný povrch a vytvoriť z neho pútavý výstavný kúsok.

  • Vianočný plyšový Darth Vader – Rozkošná plyšová hračka v tvare nadrozmernej minifigúrky LEGO Dartha Vadera zo ságy Star Wars oblečená do svetra s Hviezdou smrti, s ktorou sa deti môžu maznať a hrať a následne si ju vystaviť
  • Mäkká a prítulná – 100 % polyesterová látka s vyšívanými dekoratívnymi prvkami. Vypchatá polyetylénovými guľôčkami
  • Má odolnú konštrukciu rovné nohy – Vianočný plyšový Darth Vader meria vyše 35 cm na výšku a je zábavným darčekom na Vianoce pre deti a fanúšikov ságy Star Wars v každom veku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..