Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Oslava 100. výročia štúdia Disney 40622

Podete sa o svoju lsku k Disney postavikm s touto vronou stavebnicou

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Oslava 100. výročia štúdia Disney
SKU 40622
Kusy 501
Séria LEGO BrickHeadz
Cena LEGO 39,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Zapojte deti od 10 rokov do osláv výročia Disney so stavebnicou LEGO BrickHeadz | 40622 Oslava 100. výročia štúdia Disney. Stavebnica obsahuje figúrky Šťastného králika Oswalda (prvá Disney postavička), Myšiaka Mickeyho (prvá animovaná postavička), Snehulienky (hviezda prvého celovečerného filmu od Disney) a Cililing – prvá maskotka parku LEGOLAND. Modely si môžete zostaviť, umiestniť ich na podložky na stavanie a vystaviť ich na obdiv, kde sa vám len zapáči. Trup Snehulienky sa dá ozdobiť. Súprava predstavuje zábavný, zberateľský darček pre všetkých fanúšikov Disney.

  • Ikonické postavy – Vystavte si so stavebnicou Oslava 100. výročia štúdia Disney (40622) zostaviteľné figúrky LEGO BrickHeadz Šťastného králika Oswalda, Myšiaka Mickeyho, Snehulienky a Cililing od Disneyho
  • Prehliadka hviezd – Súčasťou tejto 501-dielikovej stavebnice zo série LEGO BrickHeadz pre deti od 10 rokov je aj podrobný návod a podložka na vystavenie. Zábavný zberateľský darček pre verných fanúšikov Disney
  • Rozmery – Figúrky Oswald, Myšiak Mickey, Snehulienka a Cililing všetky merajú vyše 9 cm na výšku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..