Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Kľúčenka – Dr. Flieberová 5007535

Kenka LEGO s minifigrkou Dr. Flieberovej

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Kľúčenka – Dr. Flieberová
SKU 5007535
Séria LEGO Minifigúrky
Cena LEGO 15,99 €

Popis produktu

Obdarujte fanúšika stavebníc LEGO alebo začínajúceho lekára kľúčenkou s podobizňou každodennej hrdinky! Táto kľúčenka Dr. Flieberovej obsahuje minifigúrku, ktorá je pripojená k odolnej kovovej retiazke a krúžku. Minifigúrka má pohyblivú hlavu, ramená a ruky, ako aj vypínač v hrudi, ktorým sa zapína LED svetlo v podstavci. Krúžok sa dá bezpečne pripnúť ku kľúčom, taškám, kabelkám, šnúrkam a ďalším doplnkom.

  • Kľúčenka s minifigúrkou LEGO – Minifigúrka Dr. Flieberovej má pohyblivú hlavu, ramená a ruky a je pripojená k odolnej kovovej retiazke a krúžku na kľúče. Minifigúrka sa nedá od retiazky odpojiť
  • Praktická baterka – Vypínač v hrudi minifigúrky slúži na aktiváciu LED svetla v podstavci, ktoré napájajú 2 batérie CR2025 s dlhou výdržou (sú súčasťou balenia)
  • Darček pre deti vo veku od 6 rokov – Táto kľúčenka s dĺžkou vyše 8 cm a zabudovanou baterkou pomáha strážiť súkromný majetok

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..