Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Elsa a Bruni v začarovanom lese 10418

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Elsa a Bruni v začarovanom lese
SKU 10418
Kusy 31
Séria LEGO DUPLO
Cena LEGO 29,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Preneste deti od 2 rokov do sveta plného dobrodružstiev s touto stavebnicou LEGO DUPLO | Disney Elsa a Bruni v začarovanom lese (10418). Táto stavebnica ich zavedie do Začarovaného lesa so známymi postavičkami z filmu Disney Ľadové kráľovstvo 2: Elsou, salamandrom Bruni a čarovným vodným koňom Nokkom.

Batoľatá si rozvíjajú sebavyjadrovacie schopnosti pri hre na scény z filmu či vymýšľaní vlastných dobrodružstiev. Táto fantastická stavebnica je plná parádnych detailov, ktoré podnietia rozprávanie príbehov. Elsin snehový kryštál jej v noci posvieti na cestu. Bruniho ohnivý prvok sa objaví, keď sa priblíži zostaviteľný hračkársky Zemský obor. Postavičky sa však spriatelia hneď, čo si uvedomia, že všetky stvorenia udržiavajú prírodu v rovnováhe. Minibábika Elsa vylezie na figúrku koňa Nokka a v závane jesenného lístia sa nechá odviezť za ďalším dobrodružstvom.

S touto zostaviteľnou scénou LEGO DUPLO│Disney podľa filmu Ľadové kráľovstvo 2 sa rodičia a opatrovatelia môžu podeliť s najmenšími deťmi o čarovné vývojové míľniky.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..