Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Exotický páv 31157

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Exotický páv
SKU 31157
Kusy 355
Séria LEGO Creator 3-in-1
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Chlapci a dievčatá od 7 rokov môžu stavať, hrať sa a vystavovať 3 rôzne hračky exotických zvierat LEGO s touto pôsobivou stavebnicou Creator 3 v 1 Exotický páv (31157). Model obsahuje hračkárskeho páva s krásnym prepracovaným perím, ktoré môžete zložiť alebo hrdo rozprestrieť.

Táto stavebnica LEGO Creator 3 v 1 poskytuje deťom 3 rôzne staviteľské a hracie zážitky s použitím jedného balenia kociek. Môžu si postaviť figúrku páva, prestavať ho na hračkársku vážku s polohovateľnými krídlami a chvostom na podstavci s ľaliou alebo farebného motýľa s polohovateľnými krídlami. Všetky 3 modely poslúžia ako pútavé výstavné kúsky na poličke alebo nočnom stolíku.

Hračky LEGO Creator 3 v 1 sú výborným nápadom na darček, pretože každé balenie obsahuje až 3 rôzne modely. Deti si ich môžu postaviť, prestavať a prestavať ešte raz. V sérii stavebníc 3 v 1 nájdete celú škálu modelov, ktoré oslovia deti s rôznymi záujmami, vrátane superrýchlych áut, parádnych zvierat a prepracovaných mestských scén a zabavia ich na dlhé hodiny.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..