Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Morské živočíchy 31158

Prestavaten model LEGO Creator 3 v 1 Morsk ivochy

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Morské živočíchy
SKU 31158
Kusy 421
Séria LEGO Creator 3-in-1
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Deti od 8 rokov môžu postaviť, hrať sa a vystaviť si túto farebnú stavebnicu LEGO Creator 3 v 1 Morské živočíchy (31158). Model obsahuje 2 ryby, korytnačku, medúzu a hračkárskeho morského koníka na priehľadných tyčinkách, ktoré sú súčasťou stojana s morským dnom ozdobeným morskými rastlinami, a takisto aj figúrku červeného kraba. Hračkárske morské živočíchy možno obmieňať na stojane, ktorý môžete narovnať alebo nakloniť.

Fanúšikovia LEGO si s touto stavebnicou 3 v 1 môžu vybrať z 3 rôznych zostaviteľných podmorských scén. Môžu si postaviť zbierku 6 morských živočíchov na podstavci, ktorý vyzerá ako morské dno, prestavať ho na chobotnicu a kalmár vedľa bublajúceho kusu sopečnej horniny alebo 2 ryby plávajúce okolo farebných morských rastlín.

Hračky LEGO Creator 3 v 1 budú skvelým darčekom pre deti, pretože z každého balenia kociek si môžete postaviť 3 rôzne modely. Deti môžu stavať, prestavovať a stavať nanovo. Tú istú stavebnicu si môžete kúpiť až 3-krát, aby si deti užili ešte väčšie dobrodružstvá a mohli prepájať a hrať sa so všetkými 3 modelmi naraz.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..