Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Ferrari Daytona SP3 The Sense of Perfection 5007627

Oboznmte sa s postupom navrhovania a stavania modelu LEGO Technic

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Ferrari Daytona SP3 The Sense of Perfection
SKU 5007627
Séria LEGO Technic
Cena LEGO 59,99 €

Popis produktu

Spoznajte kreatívny proces za vznikom modelu LEGO Technic s knižkou LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 The Sense of Perfection. Odhaľte tajomstvá vzniku stavebnice Ferrari Daytona SP3 (42143) a spolupráce medzi dizajnérmi LEGO a tímom Ferrari. Táto 240-stranová kniha má rovnako nádhernú grafiku ako jej pôvodná verzia, avšak vychádza v pevnej lesklej väzbe. Upozorňujeme, že v porovnaní s originálnou verziou však nejde o limitovanú edíciu a kniha sa nedodáva v puzdre.

  • Odhaľte tajomstvá stavebníc LEGO Technic – Vykročte do sveta stavania a inžinierstva s knižkou LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 The Sense of Perfection
  • Nová verzia pôvodnej knihy v pevnej väzbe – Upozorňujeme, že v porovnaní s originálnou verziou vychádza táto kniha v pevnej lesklej väzbe. Nejde o limitovanú edíciu a kniha sa nedodáva v puzdre
  • Rozmery – Kniha meria vyše 28 cm na dĺžku a 26 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..