Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Zlatý meč 854259

Hrakrsky me LEGO NINJAGO na dobrodrun hry na postavy

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Zlatý meč
SKU 854259
Séria LEGO NINJAGO
Cena LEGO 9,99 €

Popis produktu

S týmto LEGO NINJAGO Zlatým mečom (854259) sa deti s nadšením zahrajú na svojich obľúbených nindža hrdinov a vrhnú sa do vzrušujúcich dobrodružstiev. Hračkársky meč je vyrobený z recyklovaných plastových fliaš, má robustnú rukoväť, ktorá pripomína vyrezávané drevo, a veľkú čepeľ s pútavým dizajnom. Malí nindžovia sa s ním vydajú do akčného, fantazijného sveta NINJAGO, kde si užijú nekonečné hodiny zábavnej hry na postavy.

  • Hračkársky meč NINJAGO – Deti vo veku od 6 rokov sa môžu zahrať na nindža hrdinov a zažiť s týmto hračkárskym Zlatým mečom (854259) vlastné vymyslené dobrodružstvá
  • Zábavný darček pre nindža fanúšikov – Tento hračkársky meč poslúži ako darček na narodeniny, Vianoce alebo len tak – pre všetky kreatívne deti, ktoré rady rozvíjajú svoju predstavivosť
  • Rozmery – Zlatý meč je vyrobený výlučne z recyklovaných plastových fliaš a meria viac než 52 cm na výšku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..