Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Strážcovia Galaxie: Milano 76286

Detailn zostaviten vesmrna lo s minifigrkami Avengers

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Strážcovia Galaxie: Milano
SKU 76286
Kusy 2090
Séria LEGO Marvel
Vek 12+ vek
Cena LEGO 179,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Stavebnica LEGO Marvel Strážcovia Galaxie: Milano (76286) je určená pre fanúšikov Avengers od 12 rokov. Tento pôsobivý model vesmírnej lode obsahuje autentické detaily z kultového filmu a malým superhrdinom ponúka zážitok z hrania a vystavenia, ktorý je ako z iného sveta.

Táto stavebnica vychádza z vesmírnej lode z prvého filmu Strážcovia Galaxie a má 6 nastaviteľných krídel a 4 pohyblivé zadné tryskové motory. Horná časť modelu vesmírnej lode sa dá zdvihnúť a odhalí prepracovaný interiér s 3zónami: letovou palubou s priestorom pre 3 minifigúrky, spoločným priestorom s ďalším sedadlom a úložným priestorom na zbrane a oddychovou zónou s posteľou a magnetofónom (kľúčový prvok vo filmoch). Nechýbajú minifigúrky Star-Lorda, Gamory, Draxa aRocketa, ako aj figúrka malého Groota. Vďaka podstavcu môžete vesmírnu loď vystaviť. Aplikácia LEGO Builder umožňuje deťom približovať a otáčať modely v 3D pomocou digitálneho zariadenia.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..