Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Ihrisko pre škrečka 42601

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Ihrisko pre škrečka
SKU 42601
Kusy 167
Séria LEGO Friends
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Milovníci zvierat od 6 rokov si užijú kopu zábavy s touto stavebnicou LEGO Friends Ihrisko pre škrečka (42601). Model sa dodáva s postavičkami Zaca a Jamily z LEGO Friends a takisto 3 figúrkami škrečkov.

Zostavovanie tejto stavebnice je len začiatok! Po dokončení ihriska si deti užijú hru spolu so škrečkami. Môžu ich voziť na kolotoči, spúšťať ich na šmýkačke a nezabudnite, že lopty pre škrečky a cvičebné koleso sú takisto veľmi zábavné! Až bude čas na odpočinok, škrečky si môžu pochutnať na vode a jedle.

Hľadáte perfektný darček pre deti, ktoré milujú hračkárske zvieratká? S touto stavebnicou sa môžu deti hrať na postavy a pre milovníkov škrečkov bude ideálnym darčekom k narodeninám či inej špeciálnej príležitosti. Stavebnica im zároveň pomôže v ich sociálnom a emocionálnom rozvoji. Deti si užijú jednoduché a intuitívne staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder, v ktorej si môžu približovať a otáčať modely v 3D, ukladať stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..