Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Prieskumné vesmírne vozidlo 42602

Stavebnica pre deti podnieti hry na vesmrne dobrodrustv

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Prieskumné vesmírne vozidlo
SKU 42602
Kusy 514
Séria LEGO Friends
Cena LEGO 49,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Toto hračkárske vozidlo pre dievčatá a chlapcov od 8 rokov im umožní vytvoriť si vlastné príbehy s mimozemšťanmi pre 2 kamarátov a ich psa astronauta. Hračkárske LEGO Friends Prieskumné vesmírne vozidlo (42602) rozpráva príbeh Olivie a Williama, ktorí skúmajú neprebádanú planétu. Pátrajú po známkach mimozemského života a ich hračkársky rover s kolieskami má všetko, čo potrebujú, vrátane hračkárskeho vedeckého laboratória a kolobežky.

Deti umiestnia postavičku do kabíny, nasmerujú vesmírne vozidlo do správnej polohy, vysunú rameno a na svoju hračkársku kameru zachytia dôkazy o mimozemskom živote. Zadnú časť možno otvoriť a odhaliť výskumný priestor, v ktorom sa nachádzajú sklápacie postele, pelech a granule pre psa. Kvety však otvárajte opatrne – možno práve v nich sa ukrývajú mimozemšťania!

Stavebnica je zábavným nápadom na darček pre malých objaviteľov vesmíru, ktorí milujú hračkárskych robotov a astronautov. Model obsahuje špeciálny prvok vesmírneho vzdušného zámku, takže deti môžu pripojiť ďalšie kompatibilné stavebnice LEGO s vesmírnou tematikou (predávané samostatne) a zažiť ešte viac dobrodružstiev.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..