Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Plyšový Harry Potter 5007455

Zberatesk a mimoriadne prtuln plyk v podobe Harryho Pottera

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Plyšový Harry Potter
SKU 5007455
Séria LEGO Harry Potter
Cena LEGO 29,99 €

Popis produktu

Naštartujte detskú fantáziu s plyšovým Harrym Potterom. Táto zväčšená verzia minifigúrky LEGO Harryho Pottera z mäkkej látky bude skvelým spoločníkom na cestách a vyvolá v deťoch čarovné spomienky na ich obľúbené dobrodružstvá na Rokforte. Zberateľská plyšová hračka v podobe Harryho Pottera je odolná a má rovné nohy, takže dokáže stáť bez opory a keď sa s ňou práve nehráte, poslúži ako krásny výstavný kúsok.

  • Plyšový Harry Potter LEGO – Rozkošná plyšová hračka v tvare zväčšenej minifigúrky LEGO Harryho Pottera, s ktorou sa deti môžu maznať, hrať a následne si ju vystaviť
  • Mäkká a prítulná – 100 % polyesterová látka s vyšívanými dekoratívnymi prvkami. Vypchatá polyetylénovými guľôčkami
  • Je pevná a má nohy, vďaka ktorým dokáže stáť na rovných povrchoch – Plyšový Harry Potter meria vyše 27 cm na výšku a je zábavným darčekom pre deti a fanúšikov Harryho Pottera v každom veku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..