Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Rokfortský hrad: Hodina elixírov 76431

LEGO Harry Potter Hodina elixrov pre deti

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Rokfortský hrad: Hodina elixírov
SKU 76431
Kusy 397
Séria LEGO Harry Potter
Cena LEGO 38,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Dovoľte svojej malej čarodejnici, čarodejníkovi alebo muklovi zapojiť sa do Hodiny elixírov v Rokforte s touto zberateľskou hračkou LEGO Harry Potter (76431) pre deti od 8 rokov. Harry Potter model obsahuje zostaviteľnú učebňu, ktorú môžete otvoriť a jednoducho vojsť dnu. Trieda je plná autentických detailov vrátane tabule s popisom tvorby elixírov, fľaštičiek s prvkami elixírov na miešanie v kotli a ďalšími doplnkami, ktoré rozprúdia tvorivú hru. V triede nájdete aj 2 zo 14 zberateľských rokfortských portrétov, ako aj LEGO minifigúrky profesora Severusa Snapea a študentov vrátane Hermiony Grangerovej, Pansy Parkinsonovej a Seamusa Finnigana, s ktorými sa môžu zahrať na príbehy z Harryho Pottera.

Táto parádna stavebnica je nápadom na magický darček pre deti a je skvelým spôsob, ako chlapcov, dievčatá a všetkých nových fanúšikov Harryho Pottera zoznámiť s čarodejníckym svetom z kociek LEGO.

Táto rokfortská stavebnica je súčasťou kolekcie modulárnych stavebníc zo série LEGO HarryPotter (predávané samostatne), ktoré sa dajú spojiť a vytvoriť tak ten najprepracovanejší model Rokfortu z kociek LEGO.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..