Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO King Boo a strašidelné sídlo 71436

Stavebnica s Nintendo postavikami na straideln dobrodrustv

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO King Boo a strašidelné sídlo
SKU 71436
Kusy 932
Séria LEGO Super Mario
Cena LEGO 74,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Spoznajte strašidelné postavy a nájdite kľúč od truhlice s pokladom v King Boo a strašidelné sídlo (71436) s touto dobrodružnou stavebnicou LEGO Super Mario pre deti. Táto parádna darčeková stavebnica pre chlapcov, dievčatá a hráčov vo veku od 8 rokov obsahuje zostaviteľný strašidelný dom, ktorý možno otvoriť a jednoducho vojsť k jeho hravým detailom, ako je zdvíhacia pohovka a knižnica s funkciou odhalenia kľúča. Obsahuje tiež 4 figúrky LEGO Super Maria – King Boa, Yellow Baby Yoshiho, Dry Bonesa a Boa.

Pridajte figúrku LEGO Maria, LEGO Luigiho alebo LEGO Peach (nie sú súčasťou balenia) a užite si interaktívnu hru. Pomôžte im zbierať odmeny z akčnej kocky s minou, akčnej kocky s truhlicou a akčnej kocky s kľúčom, porazte Boa a Dry Bonesa, zvrhnite King Boa zo stola na nádvorí a nakoniec otvorte truhlicu s pokladom.

Návod na stavanie tejto zberateľskej stavebnice Nintendo nájdete v aplikácii LEGO Super Mario, ktorá ponúka aj inšpiratívne tipy na kreatívne spôsoby stavania a hrania.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..