Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Veľký keramický hrnček – chlapec 5007875

Zbavn hrnek pre fanikov LEGO bez ohadu na vek

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Veľký keramický hrnček – chlapec
SKU 5007875
Séria LEGO Minifigúrky
Cena LEGO 24,99 €

Popis produktu

Tento LEGO Veľký keramický hrnček – chlapec predstavuje praktický a zároveň zábavný darček pre každého fanúšika LEGO. Do hrnčeka v tvare usmievavej minifigúrky LEGO v tradičnej žltej farbe sa vojde až 530 ml akéhokoľvek horúceho či studeného nápoja, na ktorý dostanú nadšenci LEGO chuť. Či už popíjajú kávu v práci alebo oddychujú doma so šálkou horúceho kakaa, tento hrnček vnesie do ich bežného dňa trochu zábavy v štýle LEGO!

  • Veľký hrnček s minifigúrkou chlapca – Tento žltý keramický hrnček vyzerá ako hlava nadrozmernej minifigúrky LEGO, ktorá sa usmieva
  • Darček pre fanúšikov LEGO bez ohľadu na vek – Do veľkého hrnčeka sa vojde až 530 ml vášho obľúbeného nápoja
  • Zábava v každom dúšku! – Tento veľký hrnček meria vyše 10 cm na výšku, 13 cm na šírku a 10 cm do hĺbky. Skvele sa hodí na horúce či studené nápoje, prípadne aj na raňajkové cereálie

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..