Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Hoopty 76232

Doprajte deom monos ui si akciu z filmu Marvels of tdia Marvel so superhrdinskou hviezdnou loou Hoopty a zostavou asnch minifigrok postv z filmu

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Hoopty
SKU 76232
Kusy 420
Séria LEGO Marvel
Cena LEGO 94,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Dostaňte malých superhrdinov do centra akcie z filmu Marvels od štúdia Marvel so stavebnicou LEGO Marvel Hoopty (76232). Deti od 8 rokov sa môžu pridať k posádke ikonických minifigúrok z filmového sveta Marvelu a vyraziť za intergalaktickými dobrodružstvami na palube parádnej vesmírnej lode z filmu.

Verná replika vesmírnej lode z filmu Marvels od štúdia Marvel
Zaveďte fantáziu detí na výlet naprieč vesmírom v tejto fenomenálnej hviezdnej lodi Hoopty. Pri putovaní z jedného dobrodružstva do druhého sa deti ubránia nepriateľským útokom pomocou 2 vystreľovačov projektilov. Kokpit lode sa otvára, takže deti ľahko získajú prístup k všemožnému vedeckému vybaveniu, nahrávkam či iným doplnkom. Samozrejme, je tam miesto aj pre posádku 3 minifigúrok: Captain Marvel, Ms.Marvel a Photona – a tiež Flerkena Goosea. Digitálnu zábavu zaistí aplikácia LEGO Builder s intuitívnymi nástrojmi na priblžiovanie a otáčanie, ktoré deťom umožňujú si model počas stavania rôzne zobrazovať.

  • tbd-LSH-movie-2022

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..