Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Astronaut 31152

LEGO Creator 3 v 1 prestavaten model hrakrskeho astronauta

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Astronaut
SKU 31152
Kusy 647
Séria LEGO Creator 3-in-1
Cena LEGO 49,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Fanúšikovia LEGO od 9 rokov môžu vyletieť do vesmíru, objaviť nové planéty a zažiť nekonečné vesmírne dobrodružstvá s touto stavebnicou LEGO Creator 3 v 1 (31152) Astronaut. Figúrka astronauta obsahuje odnímateľný batoh s tryskovým pohonom, polohovateľné nohy, chodidlá, ruky a prsty a zlaté odrazové sklo so sedadlom pre minifigúrku (nie je súčasťou balenia).

Chlapci a dievčatá si môžu postaviť 3 rôzne vesmírne stavebnice: polohovateľného astronauta, futuristického psa s polohovateľnými nohami a chvostom alebo vesmírnu stíhačku so sedadlom pre minifigúrku (nie je súčasťou balenia), ktorá bude stíhačku pilotovať. Všetky 3 modely sú skvelými kreatívnymi darčekmi s vesmírnou tematikou a dodávajú sa so stojanmi na vystavenie.

Hračky LEGO Creator 3 v 1 sú výborným nápadom na darček, pretože každé balenie obsahuje až 3 rôzne modely. Deti si ich môžu postaviť, prestavať a prestavať ešte raz. V sérii stavebníc 3 v 1 nájdete celú škálu modelov, ktoré oslovia deti s rôznymi záujmami, vrátanesuperrýchlych áut, parádnych zvierat a prepracovaných mestských scén a zabavia ich na dlhé hodiny.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..