Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Zostaviteľná figúrka: Zelený Goblin 76284

Polohovaten figrka Zelenho Goblina so zostavitenm klzkom pre deti

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Zostaviteľná figúrka: Zelený Goblin
SKU 76284
Kusy 471
Séria LEGO Marvel
Cena LEGO 35,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Dajte deťom do rúk filmové dobrodružstvá zo sveta Marvel s touto polohovateľnou zostaviteľnou figúrkou LEGO Marvel Zelený Goblin (76284), dokonalým modelom zloducha zo sveta Spider-Mana pre deti od 8 rokov.

Táto zberateľská hračkárska zostaviteľná figúrka zloducha z vesmíru Marvel bude zábavným superhrdinským darčekom, s ktorým sa deti môžu hrať a následne ju vystaviť. Pohyblivé kĺby v ramenách, rukách, bedrách a nohách umožnia deťom vytvárať parádne akčné pózy počas napínavých misií. Autenticky prepracovaný Zelený Goblin sa dodáva s 2 tekvicovými bombami a slávnym klzákom. Bomby sa mu zmestia do ruky aj do úložného priestoru v zadnej časti klzáku. Hračka je ideálna na samostatnú hru na postavy. Pre väčšiu digitálnu zábavu si stavitelia môžu približovať, otáčať stavebnice v 3D rozhraní a sledovať svoj pokrok v zábavnej a intuitívnej aplikácii LEGO Builder.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..