Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Hamburgerový truck 60404

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Hamburgerový truck
SKU 60404
Kusy 194
Séria LEGO City
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Tento hračkársky Hamburgerový truck LEGO City (60404) pre deti od 5 rokov potešení všetky kreatívne deti. Mobilný podnik s rýchlym občerstvením, ktorý je doplnený obrovským hamburgerom, sa dá odpojiť od nákladného auta a je vybavený detailne prepracovaným priestorom na prípravu jedla, koreninami a obslužným pultom s ohnivým nápisom Grilovaný hamburger. Táto stavebnica obsahuje aj minifigúrku predavača a minifigúrku zákazníka s načúvacím prístrojom.

V balení nájdete návod na stavanie hračkárskeho modelu LEGO City Hamburgerový truck. Alebo navštívte aplikáciu LEGO Builder, v ktorej môžu deti skúmať a ukladať stavebnice, sledovať svoj postup stavania a priblížiť a otáčať modely, aby si ich mohli počas stavania prezerať zo všetkých uhlov.

Stavebnice LEGO City dajú deti do centra diania vďaka realistickým modelom a zábavným postavám, ktoré inšpirujú k neobmedzenej hre s fantáziou. Modely poslúžia ako zábavné darčeky a možno ich kombinovať (ostatné stavebnice sú predávané samostatne) a užiť si tak celý svet nekonečných herných možností.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..