Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Vesmírna loď a objav asteroidu 60429

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Vesmírna loď a objav asteroidu
SKU 60429
Kusy 126
Séria LEGO City
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Pridajte sa k svojmu malému astronautovi na nadpozemské dobrodružstvo s touto stavebnicou LEGO City Vesmírna loď a objav asteroidu (60429) pre deti od 4 rokov, ktorá obsahuje hračkársku vesmírnu loď a dve scénky na povrchu asteroidov: v jednej je laboratórium a v druhej prebiehajú vykopávky pomocou žeriava. Stačí pridať dve minifigúrky vesmírnej posádky, figúrku mimozemšťana a meteorit s kryštálmi a môžete sa pustiť do nápaditých hier a vymýšľania príbehov.

Táto jednoduchá vesmírna hračka bude zábavným darčekom pre deti, ktoré sa rady hrajú na rôzne scénky. Obsahuje štartovaciu kocku LEGO, obrázkový návod a 3D inštrukcie v aplikácii LEGO Builder – digitálnom sprievodcovi stavaním s intuitívnymi nástrojmi, s ktorými si deti môžu počas stavania modely otáčať, približovať a zobraziť zo všetkých strán.

Hračky LEGO City s vesmírnou tematikou predstavujú skvelý darček na akúkoľvek príležitosť, keďže obsahujú realistické vozidlá, prepracované modely a inšpiratívne postavy, ktoré spájajú predstavivosť so skutočnosťou pre nápadité hry bez obmedzení. Deti môžu túto stavebnicu skombinovať s ďalšími vesmírnymi modelmi zo série LEGO City (predávané samostatne) pre ešte veľkolepejšiu akciu za obežnou dráhou.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..