Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Tvorivé planéty 11037

Postavte si vlastn slnen sstavu a vesmrnych hraiek LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Tvorivé planéty
SKU 11037
Kusy 450
Séria LEGO Classic
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Hračkárske LEGO Classic Tvorivé planéty (11037) vezme mladých astronautov a pozorovateľov hviezd vo veku od 5 na cestu tvorivého objavovania. Ľahko zostaviteľná hračkárska slnečná sústava, astronaut a model raketoplánu sú ideálne pre deti, ktoré chcú stavať, hrať sa a odvážne sa vydať tam, kam sa ešte žiadny staviteľ LEGO nevydal!

Z farebných kociek si deti môžu postaviť hračkársku kozmickú loď, mimozemšťana, astronauta a mini slnečnú sústavu vrátane Marsu, Zeme, Slnka a Saturnu s prstencami. Vesmírne modely si potom môžu prispôsobiť pomocou alternatívnych farieb, tvarov, očí, výrazov a stojana, vďaka ktorému možno model otáčať. K dispozícii sú dokonca aj dieliky, ktoré svietia v tme a bude ich vidieť aj v noci. Vesmírna kreativita pokračuje návrhmi na alternatívne stavby vrátane kompletnej slnečnej sústavy s 8 planétami. Návod a iné digitálne funkcie sú k dispozícii aj v aplikácii LEGO Builder.

Hračky zo série LEGO Classic sú plné nápadov a inšpiratívnych tipov a umožňujú rodičom podeliť sa o zábavné a dôležité okamihy vývoja so svojimi deťmi.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..