Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Zakázaný les: Kúzelné stvorenia 76432

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Zakázaný les: Kúzelné stvorenia
SKU 76432
Kusy 172
Séria LEGO Harry Potter
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Postavte si Zakázaný les plný čarovných bytostí z kociek LEGO s touto fantastickou stavebnicou zo série LEGO Harry Potter pre deti (76432). Model obsahuje stromy s prvkami listov v nočných farbách, svietiaceho hračkárskeho pavúka a 4 svietiace huby, ktoré dotvárajú čarovnú atmosféru. Stavebnica obsahuje aj 2 minifigúrky LEGO – Rona Weasleyho a Hermionu Grangerovú – plus figúrku hračkárskeho Hrdozobca, figúrku malého testrala a figúrku Cornwallského piadimužíka na hru na postavy. Deti si môžu tiež prestavovať moduly v tejto prispôsobiteľnej stavebnici a vytvárať tak rôzne scény.

Ak hľadáte dokonalý darček k narodeninám Harryho Pottera pre deti od 8 rokov, ktoré milujú najnovšie hračky, táto stavebnica z Čarodejníckeho sveta ich inšpiruje k samostatnej hre aj zábavnému stavaniu v skupine. Model možno skombinovať s ďalšími stavebnicami zo série LEGO Harry Potter (predávané samostatne), a vaše deti si tak užijú ďalšie možnosti hry.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..