Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO House 21037

Postav si n vlastn LEGO Dom!

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO House
SKU 21037
Kusy 774
Séria LEGO UNKNOWN
Vek 12+ vek
Cena LEGO 49,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Okúste kúzelnú atmosféru jedinečného strediska LEGO House s týmto úžasným farebným modelom zo série LEGO Architecture, ktoré pozostáva z 21 jedinečných navzájom prepojených miestností, priehľadných fasád, farebnej strechy, strešných terás a obrovského vonkajšieho schodiska. Po odpojení strechy v tvare kocky sa dostanete k interiérovému centru, ktoré dopĺňa obrovské schodisko a LEGO strom tvorivosti. Tento detailne spracovaný model z LEGO kociek je navrhnutý tak, aby poskytol príjemný a naplňujúci staviteľský zážitok všetkým ľudom so záujmom o architektúru, cestovanie, históriu a dizajn a bol vhodný na vystavenie doma či v kancelárii.

  • Stvárnenie skutočného architektonického skvostu, strediska LEGO House, z dielne LEGO Architecture.
  • Pozostáva z 21 unikátnych navzájom prepojených miestností v tvare kocky, priehľadných fasád, farebnej strechy a obrovského vonkajšieho schodiska.
  • Po odpojení strechy v tvare kocky sa dostanete k interiérovému centru, ktoré dopĺňa obrovské schodisko a LEGO strom tvorivosti.
  • Súčasťou je aj ozdobný štítok „LEGO House“.
  • Zahrnutá brožúra obsahuje informácie o dizajne, architektúre a histórii budovy. (Iba v anglickom a dánskom jazyku.)
  • Séria LEGO Architecture stavebníc je oslavou sveta architektúry prostredníctvom LEGO kociek a je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o cestovanie, architektúru, históriu a dizajn.
  • Táto stavebnica obsahuje vyše 770 LEGO dielikov.
  • Meria vyše 6 cm na výšku, 22 cm na šírku a 19 cm do hĺbky.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..