Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Smetiarske auto Mack LR Electric 42167

Hrakrske smetiarske auto inpirovan skutonm autom na obnoviten energiu

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Smetiarske auto Mack LR Electric
SKU 42167
Kusy 503
Séria LEGO Technic
Cena LEGO 32,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Inšpirujte milovníkov áut od 8 rokov, aby premýšľali o obnoviteľnej energii a udržiavaní čistoty v meste s týmto hračkárskym LEGO Technic Smetiarskym autom Mack LR Electric (42167). Toto hračkárske recyklačné auto je inšpirované najmodernejším elektrickým smetiarskym autom Mack a vyznačuje sa realistickým pohybom a funkciami.

Po zostavení modelu si deti môžu užiť tvorivú hru a otestovať, čo všetko toto smetiarske auto dokáže. Auto má otváracie dvere a deti môžu použiť prevodový prvok na streche a riadiť ním do želaného smeru. Rovnako ako skutočné smetiarske autá, aj tento model má bočný nakladač, ktorým môžu deti uchopiť, zdvihnúť a vyklopiť smetné koše. Následne sa deti môžu zahrať na smetiarov, ktorí odvážajú odpad preč a vyklápajú ho. Stavebnica obsahuje smetné koše a prvky odpadkov, ktoré podporujú nápaditú hru.

Stavebnicové modely LEGO Technic obsahujú realistické funkcie, ktoré mladým staviteľom približujú svet techniky. Doprajte deťom obohacujúce staviteľské dobrodružstvo saplikáciou LEGO Builder, v ktorej si môžu približovať a otáčať svoje modely v 3D a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..