Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

Lístky s minifigúrkami LEGO: 20 pohľadníc a obálok 5007178

Podete sa o lsku k stavebniciam LEGO s rodinou a priatemi

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov Lístky s minifigúrkami LEGO: 20 pohľadníc a obálok
SKU 5007178
Séria LEGO Minifigúrky
Cena LEGO 9,59 €

Popis produktu

Zostaňte v kontakte s blízkymi a podeľte sa s nimi o lásku k stavebniciam LEGO vďaka týmto lístkom s minifigúrkami LEGO. Tento box obsahuje 20 pohľadníc a obálok. Nájdete v ňom kartičky s tematikou Vianoc, narodenín a ďalších špeciálnych príležitostí. Na každej pohľadnici je zábavný obrázok s minifigúrkou a popisom, ktorý vám vykúzli úsmev na tvári, takže sa skvele hodia ako darček v štýle LEGO pre priateľov a rodinu počas celého roka.

  • 20 farebných pohľadníc s obálkami – udržujte kontakt s rodinou a priateľmi vďaka týmto lístkom s minifigúrkami LEGO, na ktorých sú vyobrazené zábavné scénky s minifigúrkami. Nechýbajú tematické pohľadnice na špeciálnu príležitosť
  • Nápad na darček pre fanúšikov stavebníc LEGO od 6 rokov – týmto farebným setom môžete obdarovať každé dieťa aj dospelého so záľubou v stavebniciach LEGO
  • Úložný box s vekom – box s pohľadnicami a obálkami meria vyše 13 cm na dĺžku, 11 cm na šírku a 4 cm do hĺbky

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..