Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Disney princezná a jej dobrodružstvo na trhu 43246

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Disney princezná a jej dobrodružstvo na trhu
SKU 43246
Kusy 817
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Očarte a pobavte fanúšikov Disney princezien a deti od 6 rokov touto prepracovanou stavebnicou LEGO ǀ Disney Princezné: Disney princezná a jej dobrodružstvo na trhu (43246). Balenie obsahuje 4 zostaviteľné budovy na hranie, jednu s malým úložným priestorom na vrchu a malý model s kvetináčom, lavičkou a fontánou. Nájdete tu aj minifigúrky LEGO ǀ Disney Tiany, Aurory, Popolušky a Ariel a 2 zberateľské prstene so 4 rôznymi dekoráciami, ktoré sa môžete obmieňať. Deti si môžu postaviť dobrodružstvo na trhu a potom si zinscenovať nekonečné príbehy, alebo si vymyslieť vlastné s množstvom herných doplnkov.

Táto darčeková zostaviteľná stavebnica Disney pomáha deťom zvyšovať svoju sebadôveru a inšpiruje ich k tvorivej hre. Deti aj dospelí užijú stavbu všetkých detailov jednotlivých budov vo farbách, ktoré zodpovedajú oblečeniu postavičiek. Jednoduchý a intuitívny staviteľský zážitok vám ponúka aj aplikácia LEGO Builder, v ktorej si môžete približovať a otáčať modely v 3D, ukladať svoje stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..