Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Zelené pretekárske auto 60399

Hrakrske LEGO City Zelen pretekrske auto pre deti od 4 rokov

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Zelené pretekárske auto
SKU 60399
Kusy 56
Séria LEGO City
Cena LEGO 9,79 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Stavebnica LEGO City Zelené pretekárske auto (60399) otvára deťom dvere do sveta kreatívnej hry. Pripravte sa na povzbudzovanie svojho malého pretekára a spoločne si vychutnajte čaro hry s týmto hračkárskym pretekárskym autom LEGO, ktoré má športové pneumatiky a parádny zadný spojler. Táto stavebnica obsahuje aj minifigúrky fotografa a pretekára, a navyše trofej víťaza pre nápadité rozprávanie príbehov.

Táto jednoduchá stavebnica vozidla bude parádnym darčekom pre deti od 4 rokov. Dodáva sa so štartovacou kockou LEGO a obrázkovým návodom a 3D inštrukciami a k dispozícii je aj appka LEGO Builder – digitálny sprievodca stavaním s intuitívnymi nástrojmi, ktoré deťom umožňujú modely si počas stavania otáčať, približovať a zobraziť zo všetkých strán.

Stavebnice LEGO City dávajú deti do centra diania vďaka realistickým vozidlám, prepracovaným modelom a inšpiratívnym postavičkám pre tvorivú hru bez hraníc. Toto hračkárske auto môžete skombinovať s ďalšími modelmi zo série LEGO City (predávané samostatne) a užiť si tak nekonečno herných možností.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..