Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Červená londýnska telefónna búdka 21347

Nostalgick londnska ozdoba na stl posli zrove ako stojan na mobiln telefn

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Červená londýnska telefónna búdka
SKU 21347
Kusy 1460
Séria LEGO Ideas
Vek 18+ vek
Cena LEGO 114,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Užite si kvalitne strávený čas stavbou verzie britskej kultúrnej ikony z kociek: Červenej londýnskej telefónnej búdky (21347). Autenticky a detailne prepracovaná londýnska telefónna búdka sa dodáva s historickým rotačným telefónom alebo telefónom v štýle 90. rokov a svetelnou kockou LEGO, ktorá sa aktivuje stlačením strechy búdky. Tento nostalgický londýnsky suvenír zaručene poteší všetkých milovníkov cestovania a histórie.

Tento zberateľský model telefónnej búdky zo série LEGO Ideas pre dospelých sa nachádza v typicky londýnskom prostredí so zostaviteľnou dláždenou ulicou, pouličnou lampou a visiacimi kvetinami, kvetináčom a plotom a ceduľkou s názvom ulice. Tento výstavný model možno pretvoriť na stojan na mobilný telefón a poslúži ako krásna dekorácia pre váš domov alebo kanceláriu.

Ešte so stavaním LEGO len začínate? Nemajte obavy. V balení a v aplikácii LEGO Builder nájdete prehľadné návody, ktoré vás prevedú každým krokom celého pohlcujúceho staviteľského procesu a následne si svoj výtvor môžete s hrdosťou vystaviť.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..