Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Dungeons & Dragons: Príbeh Červeného draka 21348

Zberatesk model na hranie a vystavenie pre fanikov D&D

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Dungeons & Dragons: Príbeh Červeného draka
SKU 21348
Kusy 3745
Séria LEGO Ideas
Vek 18+ vek
Cena LEGO 359,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Preneste sa do Zabudnutých ríš s touto stavebnicou LEGO Ideas Dungeons & Dragons: Príbeh Červeného draka (21348) na hranie a vystavovanie. Nostalgický D&D fantasy darček pre kreatívnych dospelých staviteľov obsahuje zostaviteľnú krčmu s odnímateľnou strechou a poschodím pre jednoduchý prístup dovnútra, kobku a vežu, a takisto polohovateľnú figúrku Červeného draka popoloreva, ktorú môžete obtočiť okolo veže. Stavebnica obsahuje aj 6 minifigúrok LEGO: 4 odvážnych dobrodruhov, krčmára, dračie mláďa, a takisto mnoho príšeriek vrátane Sledovača, Medveďosovy a Chvejúcej sa beštie. Každá minifigúrka, okrem Zelenošupinatého Alaxa, má aj druhú hlavu, takže si môžete vybrať, ako bude minifigúrka vyzerať.

Táto stavebnica pre dospelých bola vytvorená v spolupráci s vydavateľstvom Wizards of the Coast a obsahuje vlastnú kampaň napísanú tímom D&D! Stiahnite si túto kampaň a začnite svoju výpravu. Všade navôkol už na vás čakajú magické predmety a kultové veľkonočné vajíčka, ale pozor na pasce, príšery a toho obrovského červeného draka!

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..