Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Rocketov tryskáč Warbird vs. Ronan 76278

Zostaviten hrakrska vesmrna lo so Strcami galaxie

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Rocketov tryskáč Warbird vs. Ronan
SKU 76278
Kusy 290
Séria LEGO Marvel
Cena LEGO 35,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Všetci mladí superhrdinovia budú hrdí na svoju vlastnú zostaviteľnú hračkársku vesmírnu loď LEGO Marvel. So stavebnicou Rocketov tryskáč Warbird vs. Ronan (76278) si deti od 8 rokov môžu postaviť vlastnú verziu bitky o Xandar z filmov Strážcovia galaxie od štúdia Marvel a odpáliť to do vesmíru na nekonečné dobrodružstvá.

Táto hračkárska stavebnica Strážcovia galaxie od štúdia Marvel je perfektná pre milovníkov filmov a fanúšikov parádnych lietadiel a zostaviteľných hračiek so superhrdinami. Táto vesmírna loď obsahuje otvárací kokpit s miestom pre minifigúrku, 2 pružinové vystreľovače na vrchu a mega vystreľovač 6 projektilov pod každým krídlom. V balení sú 2 minifigúrky: Rocket s blasterom a Ronan Žalobca v plášti s mocným kladivom Cosmi-Rod. Pre väčšiu digitálnu zábavu si stavitelia môžu približovať a otáčať modely v 3D zobrazení a sledovať svoj pokrok pomocou zábavnej, intuitívnej aplikácie LEGO Builder.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..