Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Brloh – zberateľská edícia 76437

tlov darek Harry Potter pre dospelch fanikov

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Brloh – zberateľská edícia
SKU 76437
Kusy 2405
Séria LEGO Harry Potter
Vek 18+ vek
Cena LEGO 259,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Pridajte do svojho čarodejníckeho sveta ďalší nádherný výstavný model s touto stavebnicou LEGO Harry Potter: Brloh – zberateľská edícia (76437). Model je dokonalou verziou domu Weasleyovcov z kociek LEGO a bude štýlovým darčekom Harry Potter pre dospelých, ktorý poskytne celej rodine zábavnú aktivitu. Použite šikovnú techniku a zachyťte vratký dom so šikmými podlahami a krivými stenami. Otvorte jeho dvere a preskúmajte celý prepracovaný interiér plný autentických, hravých doplnkov a magických prvkov, ako sú napríklad „samočistiace“ hrnce v kuchyni a krb s funkciou hop-šup práškovej siete, vďaka ktorému minifigúrka „zmizne“.

Táto zberateľská stavebnica obsahuje 10 minifigúrok LEGO z Harryho Pottera vrátane celej rodiny Weasleyovcov a samotného Harryho Pottera, ako aj sovu Elvíru a 2 figúrky prasiatok, ktoré môžete umiestniť do vonkajšieho chlieva.

Spravte svoj tvorivý zážitok ešte čarovnejším vďaka aplikácii LEGO Builder, v ktorej môžete model približovať a otáčať svoj model v 3D a ešte viac.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..