Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Odkazy z písmen 41839

LEGO tvoriv ozdobn nstenka s odkazmi do bytu pre deti

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Odkazy z písmen
SKU 41839
Kusy 1743
Séria LEGO UNKNOWN
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Rodiny s deťmi od 9 rokov čakajú tvorivé hry a spoločné aktivity vďaka prispôsobiteľnej stavebnici Odkazy z písmen (41839), ktorá zároveň poslúži ako domáca dekorácia. Celá rodina si môže užiť spoločné stavanie z 30 písmen abecedy a vytvoriť zábavný umelecký kúsok do domácnosti. Model obsahuje mäkčene a dĺžne, takže si môžete postaviť odkazy vo svojom jazyku (len jazyky s latinskou abecedou). Táto prispôsobiteľná nástenka s odkazmi LEGO obsahuje 10 emoji nálepiek, ktorými jej dodáte charakter,ako aj návod na stavanie, inšpiratívne tipy a 4 plagáty, ktoré vám pomôžu pri tvorbe písmen.

Táto hračkárska stavebnica LEGO bude fantastickým osobným darčekom k narodeninám pre deti alebo celú rodinu. Spolu s deťmi môžete navyše zo svojich stavebníc vyťažiť maximum vďaka aplikácii LEGO Builder, kde môžete stavať spoločne, približovať a otáčať si model v 3D, sledovať svoj postup a ukladať si stavebnice, a to všetko na jednom mieste.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..