Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Skladacia taška s minifigúrkami 5008687

Kompaktn a univerzlna taka v tle LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Skladacia taška s minifigúrkami
SKU 5008687
Séria LEGO Minifigúrky
Cena LEGO 20,00 €

Popis produktu

Buďte vždy pripravení na spontánne výlety na pláž, do hračkárstva a kamkoľvek inam s LEGO Skladacou taškou s minifigúrkami. Táto priestranná a opakovane použiteľná taška je zábavným a praktickým darčekom pre fanúšikov LEGO od 3 rokov, je vyrobenáz odolného polyesteru a obsahuje celoplošnú potlač tvárí minifigúrok LEGO. Dá sa zabaliť do vlastného vstavaného vrecka na kompaktné prenášanie a vďaka pútku ju môžete zavesiť na háčik, keď ju práve nepoužívate.

  • LEGO Skladacia taška s minifigúrkami – Táto opakovane použiteľná vodotesná taška je zábavným darčekom pre fanúšikov LEGO od 3 rokov, je vyrobená z odolného polyesteru a obsahuje celoplošnú potlač tvárí minifigúrok LEGO
  • Vždy poruke – V zabalenej forme z tašky visí gumené pútko, takže ak ju práve nepoužívate, môžete ju niekam zavesiť
  • Kompaktná a praktická – Taška meria vyše 43 cm na výšku, 45 cm na šírku a 22 cm do hĺbky a v zabalenej forme meria len 12 cm na výšku a 11 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..