Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Prasiatko Peppa a narodeninový dom 10433

LEGO DUPLO Prasiatko Peppa hrakrsky dom pre batoat

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Prasiatko Peppa a narodeninový dom
SKU 10433
Kusy 59
Séria LEGO DUPLO
Cena LEGO 43,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Potešte fanúšikov Prasiatka Peppa pozvánkou na párty! Stavebnica Prasiatko Peppa a narodeninový dom (10433) umožňuje dievčatám a chlapcom od 2 rokov pridať sa do oslavy s Peppou a jej priateľmi.

Táto hračka s Prasiatkom Peppa je plná prvkov, ktoré deti poznajú z televízneho seriálu. Dodáva sa s figúrkami Peppy, poníka Pedra a ovečky Suzy, ako aj s Peppiným plyšákom Teddym. Vo vnútri ikonického domčeka sa nachádza spálňa, do ktorej sa dá dostať po rebríku, a kuchyňa, v ktorej sa deti môžu zahrať, že pečú narodeninovú tortu. Je tu aj kúpeľňa s umývadlom, kde môžu dospelí vysvetliť dôležitosť umývania rúk, najmä predtým, než ochutnajú kúsok torty!

Hračky LEGO DUPLO Prasiatko Peppa na stavanie a prestavovanie sú navrhnuté tak, aby podporovali rôzne vzdelávacie zručnosti malých detí. Batoľatá si rozvíjajú logické myslenie pri napodobňovaní skutočného života a inscenovaní rôznych aktivít počas osláv, ako je vítanie kamarátov, darovanie darčekov a krájanie torty. Rozvíjajú si aj sebavyjadrovacie schopnosti tým, že si predstavujú, aké to je byť súčasťou takejto radostnej oslavy.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..