Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Prasiatko Peppa a výlet na loďke 10432

LEGO DUPLO Prasiatko Peppa na hru na postavy pre mal deti

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Prasiatko Peppa a výlet na loďke
SKU 10432
Kusy 23
Séria LEGO DUPLO
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Všetci nastupovať na palubu modelu Prasiatko Peppa a výlet na loďke (10432)! Malé deti čakajú hodiny zábavného učenia. Dievčatá a chlapci od 2 rokov sa pridajú k figúrkam Starého otca a Prasiatka Peppa, ktorí sa chystajú na pláž s loďkou.

Táto hračka na stavanie a prestavovanie je plná kreatívnych doplnkov, ktoré batoľatám poskytnú inšpiráciu na vymýšľanie príbehov. Predtým, než sa pustia do hľadania mušlí pomôžu Peppe natrieť sa opaľovacím krémom. Potom si precvičia svoje zručnosti počas stavania hradu z piesku. Ak bude slnko príliš páliť, Peppa sa môže schovať pod slnečník alebo si ísť zaplávať a deti si precvičia koordináciu rúk a očí a jemnú motoriku, keď jej pomôžu nasadiť plutvy. A ak by sa aj deti chceli schladiť, môžu. Tento model loďky Prasiatka Peppa skutočne pláva, takže s touto hračkou do vody si deti užijú hodiny zábavy a špliechania.

Hračky LEGO DUPLO Prasiatko Peppa pre deti sú navrhnuté tak, aby podporovali ich vzdelávanie a pomáhali batoľatám logicky a tvorivo myslieť popri stavaní celého príbehu a pretváraní scén z televízneho seriálu.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..