Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Deň adopcie zvierat 42615

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Deň adopcie zvierat
SKU 42615
Kusy 400
Séria LEGO Friends
Cena LEGO 43,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Deti, ktoré milujú hračkárske zvieratká si užijú hodiny zábavnej hry na starostlivosť o zvieratká so stavebnicou LEGO Friends Deň adopcie zvierat (42615) pre dievčatá a chlapcov od 6 rokov. Stavebnicová hračka so zvieratkami obsahuje 4 minibábiky, 2 mikrobábiky, figúrku bábätka, 5 figúrok zvieratiek a veľa doplnkov.

Táto sociálno-emocionálna hračka inšpiruje deti k starostlivosti o domáce zvieratá popri pomáhaní Paisley priradiť zvieratká k ich novým majiteľom. Je tu prasiatko, mačka, škrečok, ježko a figúrka psa, pričom každé zvieratko má svoj vlastný prístrešok. K dispozícii je pikniková zóna, kde si zvieratká a ich noví majitelia môžu oddýchnuť, a obchod s krmivom pre zvieratká. Až bude čas odísť do ich nového domova, Paisley nasadí zvieratká do prívesu. Medzi doplnky patrí kefa, jablko, pero, miska na krmivo pre zvieratká, huba, hrnčeky, adopčné papiere a krmivo pre zvieratká.

Objavte ďalšie stavebnice pre deti vo svete LEGO Friends, ktorý je plný príležitostí na rozprávanie príbehov a hru na skutočný život. Táto stavebnica sa dodáva s aplikáciou LEGO Builder pre jednoduché a intuitívne staviteľské dobrodružstvo.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..