Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Veža Rapunzel a hostinec U prítulného káčatka 43241

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Veža Rapunzel a hostinec U prítulného káčatka
SKU 43241
Kusy 623
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 84,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Na fanúšikov filmu Na vlásku od štúdia Disney a deti od 6 rokov čakajú s touto stavebnicou hračkou LEGO ǀ Disney Princess Veža Rapunzel a hostinec U prítulného káčatka (43241) nové dobrodružstvá. V balení nájdete štvorposchodovú vežu s tajným laboratóriom, kuchyňou/ateliérom, spálňou, lanovou dráhou smerom do hostinca a zásuvkou s obrazom a doplnkami. Hostinec U prítulného káčatka môžete otvoriť a odhaliť pohyblivý stôl, stoličky a zostaviteľný hračkársky klavír. Stavebnica obsahuje minifigúrky LEGO ǀ Disney Rapunzel, Flynn Ridera a matky Gothel, zvieraciu figúrku LEGO ǀ Disney Pascala, Rapunzelinu panvicu a veľa ďalších prvkov na naštartovanie hravých príbehov.

Táto stavebnica bude zábavným darčekom pre deti od 6 rokov a podporuje ich sebadôveru prostredníctvom vymýšľania fantastických príbehov. Model si môžu deti ľahko vziať kamkoľvek sa pôjdu hrať a zaiste o ňom budú všetci hovoriť. Deti navyše získajú jednoduchý a intuitívny staviteľský zážitok v aplikácii LEGO Builder, kde si môžu približovať a otáčať modely v 3D zobrazení, ukladať svoje stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..