Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO 26. séria – vesmír 71046

Deti sa mu tei na vesmrnu akciu s 1 z 12 minifigrok LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO 26. séria – vesmír
SKU 71046
Kusy 9
Séria LEGO Minifigúrky
Cena LEGO 3,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Deti od 5 rokov čakajú napínavé dobrodružstvá s jednou z 12 zberateľských figúrok s balením s prekvapením LEGO Minifigúrky, 26. séria – vesmír (71046). Tieto detailne prepracované vesmírne hračky môžete pridať do vašej existujúcej zbierky, hrdo si ich vystaviť alebo si s nimi zinscenovať intergalaktické scény.

V každom balení s prekvapením nájdete 1 vesmírnu minifigúrku a spolu si ich môžete zozbierať až 12: mutant Blacktron, prieskumníčka ľadovej planéty, podvodník, robotický komorník, mimozemšťan Beetlezoid, retro vesmírna hrdinka, android sestrička, fanúšik v kostýme lietajúceho taniera, powerliftér M-Tron, mimozemšťan turista, Orion a astronaut na prechádzke vesmírom.

Všetkých 12 zberateľských vesmírnych minifigúrok LEGO je pripravených na zábavné príbehy vo hviezdach! Figúrky sa dodávajú v zapečatenej krabičke s prekvapením s minimálne jedným autentickým doplnkom a informačným letákom pre zberateľov. Tento jedinečný zberateľský nápad na darček pre deti im poskytne nespočetné hodiny samostatnej hry či akciu s kamarátmi.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..