Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Kocky nálad podľa filmu V hlave 2 43248

Tvoriv stavebnica pre deti poda filmu V hlave 2

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Kocky nálad podľa filmu V hlave 2
SKU 43248
Kusy 394
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 32,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Očarte deti a fanúšikov filmu V hlave 2 od 9 rokov touto stavebnicou LEGO ǀ Disney Kocky nálad podľa filmu V hlave 2 (43248), parádnou fantasy hračkou na hranie a vystavovanie. Model obsahuje 2 zostaviteľné kocky, každú s priestorom pre malé poklady, 9 náladových ceduliek, výstavný podstavec na kocky, minibábiky Radosti a Úzkosti LEGO ǀ Disney z filmu od štúdia Pixar so zodpovedajúcimi farebnými pamäťovými guľôčkami, a takisto figúrky Foremana a Margie LEGO ǀ Disney s pevnými klobúkmi.

Táto stavebnica pre deti je zábavným nápadom na fantasy darček, ktorý si môžu vziať kamkoľvek so sebou. Model podporí emocionálny rast starších detí prostredníctvom tvorivej hry, pretože deti si môžu ozdobiť a postaviť kocky podľa svojej nálady. Túto stavebnicu Disney od štúdia Pixar môžete pridať k ďalším skvelým stavebniciam LEGO vrátane stavebníc LEGO ǀ Disney (všetky sú predávané samostatne) a rozšíriť tak hru. Deti si takisto užijú jednoduché a intuitívne staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder, v ktorej si môžu približovať a otáčať modely v 3D rozhraní, ukladať svoje stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..