Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Organizačný kufrík – Harry Potter 5007887

Perfektn kufrk na cesty pre fanikov LEGO Harry Potter

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Organizačný kufrík – Harry Potter
SKU 5007887
Séria LEGO Harry Potter
Cena LEGO 14,99 €

Popis produktu

LEGO Organizačný kufrík – Harry Potter tvoria priehradky, do ktorých si môžu deti roztriediť svoje kocky LEGO, minifigúrky či iné dieliky a bezpečne ich tak mať poruke aj na cestách. Kufrík je ideálny pre malé čarodejnice a čarodejníkov, ktorí túžia mať vo svojich obľúbených dielikoch poriadok – či už sú doma, na dovolenke alebo sa hrajú na kúzelné dobrodružstvá u kamarátov. Prepojiteľný úložný priestor má na veku grafiku LEGO Harryho Pottera a tiež sponu, ktorá sa dá zacvaknúť. Na tejto spone sa nachádza podložka na stavanie, kam môžu deti pripevniť minifigúrku alebo iné dieliky LEGO a prispôsobiť si tak organizačný kufrík podľa seba.

  • Úložný priestor LEGO Harry Potter – Tento pevný a odolný kufrík ponúka fanúšikom Harryho Pottera zábavný spôsob, ako uschovávať a prepravovať svoje obľúbené dieliky a minifigúrky LEGO
  • Bezpečné zacvaknutie – Organizačný kufrík sa zatvára pomocou spony, na ktorej je podložka na stavanie, kam môžu deti pripevniť minifigúrku alebo iné dieliky LEGO
  • Praktická veľkosť – Kufrík meria vyše 16 cm na výšku, 26 cm na šírku a 6 cm do hĺbky

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..