Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Balíček prieskumníkov vesmíru 60441

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Balíček prieskumníkov vesmíru
SKU 60441
Kusy 426
Séria LEGO City
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Vezmite deti na zábavné hry na obežnej dráhe s týmto galaktickým vesmírnym balíčkom plným stavebníc s robotmi, vznášadlami a vesmírnymi loďami. Tento 6+ LEGO City Balíček prieskumníkov vesmíru (60441) obsahuje 3 kozmické stavebnice LEGO City v 1 balení:

1. Vesmírny konštrukčný robot (60428)
140-dielna stavebnica obsahuje plne pohyblivý robotický oblek na objavovanie nových svetov, scénu planéty, prvky energetických kryštálov, minifigúrku vesmírnej posádky a malú figúrku robota.

2. Medzihviezdna vesmírna loď (60430)
Stavebnica s 240 dielikmi, ktorá obsahuje vesmírnu loď pre jednu osobu s rozkladacími hlavnými motormi na ultrarýchle cestovanie vesmírom, minifigúrku člena vesmírnej posádky a dron, ktorý sa dá premeniť na vesmírny tryskový batoh.

3. Vesmírna vznášajúca sa motorka (30663)
Táto 46-dielna stavebnica obsahuje futuristickú vesmírnu vznášajúcu sa motorku na prieskum členitého terénu planéty, minifigúrku člena vesmírnej posádky a 2 hračkárske vesmírne kryštály.

Táto vesmírna súprava stavebníc obsahuje realistické vozidlá, detailné štruktúry a inšpiratívne postavy, ktoré spájajú fantáziu a realitu pre nápadité hry bez hraníc.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..