Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Spin a dobrodružstvo na motorke 10424

Stavebnica LEGO DUPLO so Spideym s hrakrskou Spinovou motorkou

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Spin a dobrodružstvo na motorke
SKU 10424
Kusy 24
Séria LEGO Spider-Man
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Batoľatá sa pridajú do superhrdinskej akcie s touto stavebnicou so Spideym, LEGO DUPLO Marvel Spin a dobrodružstvo na motorke (10424). Táto vzdelávacia hračka umožní malým pavúčím deťom od 2 rokov zachrániť situáciu pri inscenovaní scén inšpirovaných seriálom Spidey a jeho fantastickí priatelia od štúdia Disney+.

Táto fantasy stavebnica so Spideym, ktorá je ideálna na krátke, zábavné hranie na každý deň, obsahuje figúrku LEGO DUPLO Spina, hračkársku motorku a zostaviteľnú centrálu. Malé deti prejdú Spinovou motorkou po zostaviteľnej hračkárskej rampe a spustia ho do akcie. Uprostred boja pomôžu figúrke Spina vyhnúť sa lietajúcim kockám tým, že ich chytia do jeho siete.

Táto kreatívna hračka podporuje logické myslenie a jemnú motoriku malých detí, ktoré si popri stavaní jej prvkov môžu vymýšľať sled udalostí. Deti si rozvíjajú sebavyjadrovacie schopnosti rozpoznávaním emócií, ktoré môže Spin cítiť počas deja, čo im pomáha začať chápať vlastné pocity.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..