Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Návšteva na veterinárnej klinike 10438

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Návšteva na veterinárnej klinike
SKU 10438
Kusy 28
Séria LEGO DUPLO
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Poznáte starostlivé batoľa, ktoré miluje zvieratká? Doprajte mu stavebnicu LEGO DUPLO Town Návšteva na veterinárnej klinike (10438). Táto hračka pre deti od 2 rokov je ideálna na hru na postavy, podporuje detskú empatiu voči zvieratám a zároveň im pomáha v celoživotnom sociálnom a emocionálnom učení.

Táto hračkárska klinika obsahuje 2 zvieratká LEGO DUPLO – roztomilého psíka a mačičku – ako aj figúrku veterinára. Deti môžu na klinike privítať zúbožené zvieratká a hrať sa na veterinárov, ktorých úlohou je dať zvieratká do poriadku. Odvážia ich na váhe, vypočujú si tlkot ich srdca a potom ich starostlivo umyjú a ošetria.

Najmenšie deti si precvičujú jemnú motoriku počas skladania farebných kociek do modelu LEGO, pri ošetrovaní zvieratiek pomocou hračkárskych nástrojov a pri hojdaní zvieratiek v kolíske. Vďaka realistickým scénam a funkciám pomáhajú stavebnice zo série LEGO DUPLO Town batoľatám pochopiť prostredie, ktoré vidia okolo seba, tým, že im umožňujú hrať sa na postavy v skutočnom svete.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..