Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Stitch 43249

Zostaviten stavebnica LEGO Disney s modelom Stitcha pre deti

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Stitch
SKU 43249
Kusy 730
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 64,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Oslovte staršie deti a fanúšikov rozprávky Lilo a Stitch od 9 rokov s touto zostaviteľnou stavebnicou LEGO ǀ Disney Stitch (43249) na hranie a vystavenie. Nenapraviteľný mimozemšťan z filmového hitu od štúdia Disney je oblečený v havajskej košeli, má pohyblivé uši a otáčajúcu sa hlavu, zostaviteľný zmrzlinový kornútok, ktorý drží v rukách a zostaviteľnú kvetinu, ktorú môžete pridať alebo odpojiť.

Táto stavebnica vyzerá výborne v každej detskej izbe a bude zábavným nápadom na darček Disney prestaršie deti a milovníkov filmov. Deti aj dospelí fanúšikovia ocenia všetky detailné prvky stavebnice a môžu si kultovú postavičku spoločne postaviť a hrať sa s ňou. Deti si tiež užijú jednoduché a intuitívne staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder, v ktorej môžu približovať a otáčať modely v 3D rozhraní, ukladať svoje stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..