Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Malý úložný box v tvare hlavy – Kostra 5006591

Mal lon box LEGO s dizajnom lebky z kociek

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Malý úložný box v tvare hlavy – Kostra
SKU 5006591
Séria LEGO Rôzne
Cena LEGO 16,99 €

Popis produktu

Milovníci stavebníc LEGO si udržiavanie poriadku s týmto strašidelným úložným boxom LEGO v tvare hlavy zamilujú. Je ideálny na odkladanie kociek LEGO, písacích potrieb a iných drobností a taktiež vašej izbe dodá strašidelný vzhľad. Táto nadrozmerná verzia hlavy známej minifigúrky LEGO s výrazom usmievavej lebky je vyrobená z odolného plastu a má zdvíhacie veko. Môžete ju využiť ako odkladací priestor na halloweenske párty a navyše sa ľahko a efektívne kombinuje s inými kusmi nábytku LEGO.

  • Strašidelný úložný box – Nadrozmerná hlava LEGO minifigúrky s usmievavou tvárou lebky.
  • Hlava vhodná pre každého fanúšika – tento stohovateľný úložný priestor je vyrobený z polypropylénu a je dostupný v rôznych veľkostiach a s rôznymi výrazmi tváre.
  • Tento úložný priestor na drobnosti meria vyše 18 cm na výšku a má priemer 16 cm, takže je dokonalý na organizáciu malých bežných predmetov.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..