Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Tailsov dobrodružný čln 76997

Nekonen dobrodrustv s detskou stavebnicou so Sonicom

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Tailsov dobrodružný čln
SKU 76997
Kusy 393
Séria LEGO Sonic the Hedgehog
Cena LEGO 54,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Oslovte malých milovníkov dobrodružstiev a fanúšikov videohier od 8 rokov zábavným darčekom v podobe modelu Tailsovho dobrodružného člna (76997) plného funkcií a interaktívnych herných možností. Táto zberateľská stavebnica LEGO Sonic the Hedgehog obsahuje čln so zabudovaným odpaľovačom vysokorýchlostných gulí v prednej časti, strojom na karaoke a tanečným parketom, ako aj prípojkami na parasail vzadu. Zábavné možnosti hry na postavy so 4 postavami, modelom ostrova s 3 krúžkami, oblúkom, plážovým lehátkom a ďalšími doplnkami.

Táto štýlová hračka Sonic umožňuje fanúšikom Modrej škvrny vymýšľať si so Sonicom a Tailsom nekonečné príbehy: od párty na člne, s tancom, karaoke, vodným lyžovaním a parasailingom až po oddych na ostrove po porážke Jawza a záchrane Tockyho.

So stavebnicami LEGO Sonic the Hedgehog sa spája rýchla zábavná akcia s tvorivou hrou. Deti čaká jednoduché a intuitívne stavanie aj vďaka aplikácii LEGO Builder, ktorá im umožňuje modely približovať, otáčať v 3D prostredí, ukladať si stavebnice a sledovať postup stavania.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..